Spring naar content
Beleidsadviseur Zingeving en Sociaal Domein
Julia Hulshof

Over Julia


jhulshof@agora.nl / 06 12 07 40 72

Ambitie

Door het overlijden van iemand in mijn persoonlijke kring, heb ik van dichtbij ervaren hoe waardevol palliatieve ondersteuning kan zijn. Niet alleen voor diegene die ziek was, maar ook voor mijzelf als naaste. Ik wens deze ondersteuning ieder mens toe. Hoe bijzonder dat ik hieraan door mijn werk bij Agora kan bijdragen!

Na het afronden van een bacheloropleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en masteropleiding Sociologie was ik er helemaal klaar voor om projectmatig of beleidsmatig aan de slag te gaan binnen het maatschappelijk werkveld. Toen ik de vacature bij Agora tegenkwam, dacht ik: dit is wat ik zoek.

Door het overlijden van iemand in mijn persoonlijke kring, heb ik van dichtbij ervaren hoe waardevol palliatieve ondersteuning kan zijn

Ik werk op dit moment aan…

Als projectondersteuner Geestelijke verzorging thuis ondersteun ik projectleider Guido Schürmann bij het bouwen van een infrastructuur, die bijdraagt aan toegankelijke en vindbare geestelijke verzorging thuis. Doel is dat we iedereen bereiken die behoefte heeft om te praten over kleine en grote levensvragen.

Als penvoerder van het Onderwijsplan Zingeving in zorg en sociaal domein zorg ik dat alle projectuitvoerders aan de slag kunnen met hun activiteiten. Zo stimuleren we aandacht voor zingeving in onderwijs, heel belangrijk.

Als coördinator Platform regionale initiatieven levensvragen (PRIL) draag ik bij aan vindbare zingevingsondersteuning dicht bij huis.

Meer lezen

  1. Werkconferentie 2020: Zingeving in de buurt
  2. Onderwijsplan Zingeving in zorg en sociaal domein
  3. Platform regionale initiatieven levensvragen (PRIL)