Spring naar content

Uitgelicht nieuws

Laatste nieuws

Movisie en Agora schreven samen een artikel waarin we stilstaan bij het belang van een goed afscheid, juist ook voor mantelzorgers en naasten. Waar hebben deze mantelzorgers behoefte aan en hoe kunnen professionals hen passend ondersteunen?
Overal in Nederland ontstaan spontaan initiatieven om mensen te ondersteunen in deze periode van quarantaine tijdens het coronavirus. In onze Kennisbank vind je een overzicht van het aanbod.
We hebben agora.nl vernieuwd. Op onze nieuwe website delen we kennis, instrumenten en verhalen uit de praktijk. Kunt u iets niet vinden? Geef ons een seintje.
Agora stond 5 maart met haar stand op De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo-consulenten en Jeugdprofessionals in Utrecht. We delen de opvallendste inzichten en reacties.
Agora volgt het advies van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Al onze medewerkers werken tot 6 april vanuit huis. Wij blijven via de email en telefoon goed bereikbaar.
Met zijn jarenlange ervaring als pastoraal werker zit hij bij ‘Geestelijke Verzorging in thuissituaties’ op de goede plek. Onze nieuwe collega Guido vertelt meer over zijn drijfveren als projectleider.