Spring naar content
Projectleider VBE en Management Agora
Els Hekstra

Over Els


"Samen kun je toppen beklimmen, maar er zijn ook dalen en juist dan moet je elkaar vasthouden."

Als Manager Interne Zaken mag ik samen met de Bestuurder de interne processen aansturen. Zodat de juiste mensen op de juiste plek zitten en we met de inzet van de juiste middelen de meeste impact kunnen hebben.

Mensen in hun kracht zetten en samen werken aan de missie waar Agora voor staat is best een uitdaging, omdat het deels onbekend terrein is. Waar ontwikkeling bij hoort en waar we veel ‘imagination’ voor nodig hebben om effect te kunnen hebben in het leven van gewone mensen.

Daarnaast ben ik Projectleider van de Coalitie Van Betekenis tot het Einde, waar Agora de penvoerder is en daarnaast nog 7 andere organisaties in participeren. Als projectleider probeer je de coalitiepartners verbonden houden rond het thema léven tot het einde. Om burgers uit te dagen en te stimuleren  eerder na te denken over de laatste levensfase. Veel is al in de steigers gezet. De kunst is dat uit te bouwen en daar wil ik graag mijn schouders onder zetten.

Zelf heb ik ervaren dat je best een drempel over moet om het gesprek over je laatste levensfase aan te gaan. Dat zal voor veel mensen zo zijn. Maar ik heb ook gezien dat het veel oplevert als je het doet. Een gesprek hierover geeft zoveel terug. Kijk op www.ikwilmetjepraten.nu

Ik geloof dat mensen alleen tot hun recht komen in de relatie tot de ander. Samen kun je toppen beklimmen, maar er zijn ook dalen en juist dan moet je elkaar vasthouden.