Spring naar content

Eerste speeddate-videosessie Agora groot succes

25 januari 2021

Bijna 50 deskundigen uit het Channel Palliatieve zorg maakten op maandag 25 januari met elkaar kennis tijdens Agora’s eerste videosessie met speeddating. In het palliatieve werkveld zijn mensen uit veel verschillende beroepsgroepen actief. Sociaal werkers, geestelijk verzorgers, vrijwilligers, WMO-consulenten en netwerkcoördinatoren. Zij gingen met elkaar in gesprek over hun mooie vak. En dat smaakt naar meer.

Lees het hele artikel in de Kennisbank.


Actuele nieuwsberichten

‘Zingeving is veel belangrijker dan we beseffen,’ aldus Jaap Schuurmans, huisarts, in de video die vertoond werd in de online sessie van Agora ‘Zingeving in de huisartsenpraktijk’.
In het kader van het bachelor eindproduct van de studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit voeren de studenten in opdracht van Agora een zogenaamd Community Project uit.
Wat kunnen professionals in de zorg of het sociaal domein nog beter doen om mantelzorgers van mensen in de palliatieve fase te ondersteunen? Naasten bieden in het dagelijks leven van iemand met een ongeneeslijke aandoening immers de meeste zorg en ondersteuning!