Spring naar content

Infographic: lokaal overzicht palliatieve ondersteuning

2 maart 2020

Ben je als professional of vrijwilliger lokaal actief en heb je te maken met mensen die ongeneeslijk ziek zijn, kwetsbare ouderen en / of hun naasten? Dan ben je actief op het gebied van palliatieve ondersteuning. En ben je in goed gezelschap. Lokaal zijn er vaak veel verschillende mensen en organisaties die ondersteunen in de laatste levensfase. En meestal kent niet iedereen elkaar of gebruikt dezelfde ‘taal’. Maar we hebben wél allemaal dezelfde uitdaging: hoe sluit ik zo goed mogelijk aan bij de behoefte van mensen in de buurt?

Met behulp van deze infographic kun je lokaal in gesprek gaan. Hoe vind je elkaar lokaal rondom palliatieve ondersteuning? Hoe kun je vanuit een gedeeld doel de samenwerking versterken? Hoe benut je elkaars aanbod en wat heb je aan elkaar?

Deze infographic kun je gebruiken om je lokale situatie te beschrijven. Je vult in met wie je samenwerkt als het gaat om lichamelijke, psychische of sociale ondersteuning van je client en zijn/haar naasten. Ook kun je invullen bij wie je terecht kunt voor zingevingsvragen. Dit doe je met je team of alleen. Heb je hier vragen over of wil je ondersteuning? Neem dan contact met ons op. Kijk op onze pagina Evenementen of op onze pagina op 1Sociaaldomein voor de workshops die wij organiseren.

De infographics zijn bedoeld voor mensen die nieuw zijn op het gebied van de palliatieve benadering. Bovendien zijn ze nog volop in ontwikkeling. We ontvangen je feedback graag!

Agora
info@agora.nl / 030 657 58 98