Spring naar content
Terug

Speeddate: Leg zinnige contacten in jouw werkveld

De eerste en nieuwste sessie van Agora in dit jaar is een uitdagende speeddate op maandag 25 januari 2021 van 11:00 tot 12:30 uur. Wij nodigen iedereen die het Channel Palliatieve benadering volgt uit om aan de hand van uitdagende vragen met elkaar in gesprek te gaan. Doe mee met dit snelgesprek met onbekenden. In de tweede helft van de bijeenkomst bespreek je in kleine groepen welke specialisten in jouw omgeving je kunnen helpen met welke vragen. We doen dat aan de hand van een infographic die we hier speciaal voor hebben ontwikkeld.

Dagvoorzitter is Guido Schürmann, beleidsadviseur Agora, aandachtsgebied zingeving en geestelijke verzorging.

Deze sessie is bedoeld voor vrijwilligers en professionals werkzaam in de zorg en het sociaal domein die (willen) werken met mensen in de palliatieve fase en hun naasten.

Samenwerken doe je meestal graag met mensen die je al kent. Maar hoe leer je die mensen kennen en hoe weet je wat mensen voor jou kunnen betekenen? Deze sessie is voor iedereen die wil leren van anderen en die nóg beter wil samenwerken met mensen uit haar of zijn omgeving. Wil je dat ook? Schrijf je dan nu in via ons Channel Palliatieve benadering op 1SociaalDomein.

Programma 

11:00 Opening en korte terugblik en blik vooruit op de activiteiten van Agora 

11:10 Toelichting infographics Palliatieve benadering en Met wie kan ik samenwerken? 

11:15 Speeddates; 5 rondes waarin u steeds 5 minuten wordt gekoppeld in een break-out room aan een willekeurige andere deelnemer. Tussen de rondes door is er steeds een centrale terugkoppeling en een toelichting op de vraag voor de volgende ronde. 

12:05 Toelichting op contactmogelijkheden via het Channel Palliatieve benadering en op de infographic die in het tweede deel wordt gebruikt. Ter voorbereiding: zie de video over het platform 1Sociaaldomein.nl.  

12:15 Groepsgesprek met 3 andere deelnemers in break out room over samenwerking in jouw omgeving aan de hand van de infographic 

12:25 Terugkoppeling en afsluiting 

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Volg deze stappen: 

Praktische informatie

Datum: 25 januari 2021
Tijd: 11.00 - 12.30 uur
Locatie:
Online via Zoom

Aanmelden evenement

Deel dit evenement