Spring naar content

Agora heeft nieuwe bestuurder: Iris van Bennekom

16 maart 2022

Agora heeft per 1 juni 2022 een nieuwe bestuurder, Iris van Bennekom. Zij volgt Clémence Ross op.

Iris heeft ruime ervaring in de zorg, als bestuurder in de langdurige zorg (Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Verstandelijke Gehandicaptenzorg), bij VWS als directeur Langdurige Zorg en als landelijk boegbeeld van het patiëntenperspectief. Vanuit deze functies is Iris ook al vele jaren betrokken bij Agora.  

Iris van Bennekom

Wij zijn oprecht blij dat wij met Iris als bestuurder de continuïteit van Agora en het belang van palliatieve zorg en ondersteuning in het dagelijks leven van mensen verder op de kaart kunnen zetten

Koen Jansen, voorzitter van de Raad van Toezicht

Agora zal zich de komende jaren nog meer gaan richten op palliatieve zorg binnen het sociaal domein en het verbinden van partijen rond zorg, welzijn en ondersteuning voor mensen in de palliatieve fase van hun leven. 

Ik heb mij in mijn loopbaan binnen de zorg altijd gericht op kwaliteit van leven en dat is het enige wat telt in de palliatieve fase. Het is een eer dat ik hieraan mag gaan werken met de medewerkers en samenwerkingspartners van Agora!

Iris van Bennekom

Delen:

Actuele nieuwsberichten

Na het eerste inleidende artikel geeft nu verpleegkundige oncologie en palliatieve zorg Bea van Stappershoef haar visie. Bea werkt bij zorgorganisatie Careyn.
Agora biedt de voorstelling dit najaar nog eenmaal aan, aan lokale organisaties in de palliatieve zorg en het sociaal domein, die op deze manier lokaal de verbinding willen leggen voor een betere ondersteuning van mantelzorgers/naasten.
Op 13 april organiseerde Agora een online bijeenkomst met Samen Ouder Worden en STEM over het omgaan met levensvragen bij ouderen.