Spring naar content

Over Leonie


lvanderveen@agora.nl
06 83 93 05 77 / 030 65 75 898

Met veel plezier werk ik als officemanager bij Agora. Een mooie organisatie met een prachtige missie waar bevlogen en betrokken medewerkers werken.

In mijn rol van officemanager ondersteun ik het team en de bestuurder. Denk hierbij aan secretariële, HR-, ICT- en facilitaire taken. Kortom een echte spin in het web functie waarin ik mij helemaal thuis voel.

In de afgelopen 20 jaar heb ik in verschillende rollen veel ervaring opgedaan bij diverse zorgorganisaties. Daarnaast heb ik als mantelzorger zelf ondervonden hoe het is om te zorgen voor iemand in de palliatieve fase. Deze werk- en levenservaring komt mij goed van pas bij Agora.

Mijn doel is om te zorgen dat alles op rolletjes loopt zodat de collega’s en bestuurder zich vooral kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. Daarbij werk ik graag oplossingsgericht en haal ik voldoening uit het verbeteren van de kwaliteit.

Ik vind het mooi om indirect bij te kunnen dragen aan passende zorg en ondersteuning voor mensen in de palliatieve levensfase!