Spring naar content
Terug

Webinar: De sociale dimensie van palliatieve zorg

Wat jij voor de patiënt en naasten kan betekenen

Agora en Stichting PaTz nodigen je van harte uit voor het webinar ‘De sociale dimensie van palliatieve zorg: wat jij voor de patiënt en naasten kan betekenen’. Dit webinar is online te volgen op donderdag 6 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

Als vervolg op de goed bezochte webinar over de sociale dimensie van palliatieve zorg dit voorjaar wordt dit webinar herhaald. In dit webinar verkennen we hoe we patiënten en naasten beter kunnen ondersteunen op sociaal gebied. En hoe de samenwerking met professionals uit het sociaal domein hieraan bijdraagt.

Aan de hand van een gefilmd portret van Carla (met COPD) gaan we in gesprek over de wensen en behoeften die zij, en wellicht haar zoon, heeft vanuit de sociale dimensie van de palliatieve benadering (fysiek, sociaal, psychisch, zingeving). Want Carla is méér dan een patiënt met COPD.

Welke professionals uit de zorg of het sociaal domein zijn betrokken of zouden betrokken kunnen zijn? Waar ligt je eigen focus, en wat weet je over het het belang van de andere dimensies voor je patiënt/cliënt? Ken je de sociale kaart en weet je met wie je kunt samenwerken?

Voor wie?

PaTz deelnemers, huisartsen, wijkverpleegkundigen, verzorgenden, beroepskrachten werkzaam in het sociaal domein en overige geïnteresseerden.

Docenten

Sandrina Sangers, beleidsadviseur sociaal domein, Agora
José Maas, palliatief verpleegkundige en verpleegkundig adviseur PaTz

Wanneer en waar?

Donderdag 6 oktober van 19.30 – 21.00 uur, online.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is geen accreditatie aangevraagd.

Aanmelden

Aanmelden kan via dit online aanmeldformulier.

Zie ook

De sociale dimensie van palliatieve zorg; 5 tips uit de praktijk

Praktische informatie

Datum: 6 oktober 2022
Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Aanmelden evenement

Deel dit evenement