Spring naar content
Terug

Werkconferentie Zingeving in de buurt: wat kan ik doen?

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten de werkconferentie te verplaatsen. Het gaat dus NIET door op 21 april. Hoewel de maatregelen op dit moment gelden tot 6 april, willen wij geen risico nemen met uw en onze veiligheid. Daarom stellen we dit evenement met veel deelnemers uit. We hopen dat de werkconferentie in het najaar van 2020 kan plaatsvinden. Zodra wij een nieuwe datum hebben, brengen we u daarvan op de hoogte. Wij hopen op uw begrip en in de tussentijd: zorg goed voor uzelf en elkaar! We ontmoeten u graag later dit jaar in goede gezondheid op de werkconferentie.


Ben je als professional of vrijwilliger lokaal actief op het gebied van zingeving of wil je actief worden? Dan ben je deze dag in goed gezelschap. Lokaal zijn er vaak veel verschillende mensen en organisaties die ondersteunen bij levensvragen en zingevingsvraagstukken. En meestal kent niet iedereen elkaar of gebruikt niet dezelfde ‘taal’. Maar we hebben wél allemaal dezelfde uitdaging: hoe sluit ik zo goed mogelijk aan bij de levensvragen en behoefte aan een luisterend oor van de mensen in de buurt?

Vandaag verkennen we de mogelijkheden in jouw buurt. Hoe vind je elkaar op lokaal niveau rondom zingeving? Hoe kun je vanuit een gedeeld doel de samenwerking versterken. Hoe benut je elkaars aanbod en wat heb je aan elkaar?Je krijgt inzicht in de laatste onderzoeken voor vraagstukken en behoeften rondom zingeving en de mogelijke inzet van vrijwilligers. Ook hoor je hoe anderen dit in de praktijk doen. Tussen de verschillende sprekers gaan we mét elkaar aan de slag.

Vrijwilligers en professionals die bezig zijn met zingeving nodigen wij van harte uit om deel te nemen!

Wanneer

Wordt later bekendgemaakt

Locatie

Wordt later bekendgemaakt

Programma

Bekijk hier het volledige programma

Deelnemersgeld

€35,- (inclusief lunch en borrel)

Inschrijven

Wordt later bekendgemaakt

Aantal deelnemers

100 (vol is vol)

Voor wie?

  • Wmo-consulenten
  • Sociaal werker
  • Projectleider Centra voor Levensvragen
  • Vrijwilligerscoördinator van lokale initiatieven rond levensvragen en ouderen
  • Geestelijk verzorger (in thuissituatie)
  • Netwerkcoördinator palliatieve zorg
  • Participatiemakelaar
  • Buurtwerker
  • etc.

Accreditatie

Aangevraagd bij de SKGV

Praktische informatie

Datum: 21 april 2020
Time: 12:00 - 17:00 uur

€ 35

Deel dit evenement