Spring naar content
Terug

Pre-conference Agora in samenwerking met PZNL, EAPC Reference Group PHPC en RVS

Save the date

Voorafgaand aan het 18de World Congress van de European Association for Palliative Care (EAPC) in Rotterdam (15-17 juni) organiseert Agora, in samenwerking met Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), EAPC Reference Group PHPC en de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS), op woensdagmiddag 14 juni een pre-conference over het thema palliatieve zorg in het sociaal domein en vanuit lokale gemeenschappen. We gaan in op de waarde van de palliatieve benadering en laten zien welke rol samenwerking tussen zorgprofessionals en sociaal professionals kan opleveren voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten. Met voorbeelden uit onze lokale proeftuinen en Compassionate Communities in Nederland.

Sprekers op deze pre-conference zijn onder andere Libby Sallnow, Jeroen Hasselaar, Saskia Teunissen en Laura Hartman. Houd onze website, onze nieuwsbrief en onze social media in de gaten voor meer details en aanmelden.

     
Libby Sallnow   Jeroen Hasselaar   Saskia Teunissen   Laura Hartman


Dr. Libby Sallnow is consulent palliatieve geneeskunde bij CNWL NHS Trust in Londen, en eredocent bij St Christopher’s Hospice en de UCL Marie Curie Palliative Care Research Department in het Verenigd Koninkrijk.

Praktische informatie

Datum: 14 juni 2023
Locatie:
Rotterdam

Deel dit evenement