Palliatieve zorg in beeld

Aantal weergaven: 4576

Samen met jou selecteerden we video's en beeldfragmenten die je aan familie, cliënten of collega’s kunt laten zien om ze te informeren over palliatieve zorg en ze te laten ervaren wat het voor hen kan betekenen.

Tot 16 september kon je je favoriete video’s/filmfragmenten met Agora delen die volgens jou het beste weergeven waar het bij palliatieve zorg om gaat. We hebben mooie fragmenten ontvangen en delen ze graag met je.

Op één plek
We zetten alle inzendingen voor je op een rijtje. Zo heb je op 1 plek verschillende beeldmaterialen tot je beschikking waar je familie, vrienden, vrijwilligers, naasten, cliënten, patiënten of nieuwe collega’s naar kunt verwijzen als zij meer willen weten over palliatieve zorg. Het is natuurlijk erg persoonlijk welk fragment mensen aanspreekt. Op deze manier kunnen ze zelf kiezen wat het beste bij hun past. 

Palliatieve zorg in beeld
Deel de video’s met mensen die er volgens jou baat bij hebben, een mooi moment is bijvoorbeeld de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Hoe meer mensen weet hebben van palliatieve zorg, hoe meer mensen we in de toekomst tijdig kunnen ondersteunen in de laatste levensfase. En tegelijkertijd kunnen mensen zien wat een mooie bijdrage jij hieraan levert in jouw werk. Dat is toch fantastisch?

Video's van Agora
Bekijk ook eens de video's van Agora.


Meer weten over palliatieve zorg

Auteur: Anne Marie Kerkdijk

Meer links

IconClassfa-newspaper-o

Laatste levensfase bespreekbaar

Het is nooit te vroeg om na te denken over de laatste levensfase. Over wat voor jou, je naasten, je cliënten of patiënten van waarde is in het leven. Nodig ze uit om erover te praten. Een eerste stap daartoe kan zijn om wensen op papier te zetten. Een mooie vorm is een brief. Probeer het eens uit... 

Schrijf een briefLandschap van palliatieve zorg

Welke partijen zijn er werkzaam in de palliatieve zorg? Hoe verhouden ze zich tot elkaar? Bekijk de infographic.