Eerste resultaten website geestelijkeverzorging.nl

Aantal weergaven: 830

Geestelijkverzorging.nl is sinds september 2019 live. Wij zijn benieuwd hoe de website ontvangen wordt. Esther Dwarswaard van Reliëf vat de belangrijkste bevindingen samen.

We hebben veel positieve reacties ontvangen over geestelijkeverzorging.nl, dat geeft ons echt een boost...


'Wat is de website geestelijkeverzorging.nl mooi geworden! Overzichtelijk, informatief en taalgebruik is precies goed. Complimenten voor degenen die hieraan hebben gewerkt. Wat ik knap vind is dat de website niet alleen informatie biedt voor burgers maar ook informatief is voor beleidsmakers, bestuurders'

'Ik wil vooral ook nog meegeven dat ik de website een prachtig initiatief vindt! Hulde aan de makers'


Populaire pagina’s 

De website wordt goed bezocht, in ruim een maand zijn er 3.000 bezoekers geweest, en meer dan 15.000 pagina’s bezocht. De homepage is de meest bezochte pagina, en daarna volgen: Waar vind ik een geestelijk verzorger? en Voor professionals.
 

Sta jij ook op de kaart?

Ook de kaart met geestelijk verzorgers en centra voor levensvragen wordt veel bekeken (Kijk op geestelijkeverzorging.nl/bij-jou-thuis/). Een van de reacties die we daarop krijgen is: 'Hé ik sta er niet op'... Dus ben je geestelijk verzorger en sta je nog niet op de kaart? Neem dan contact op met de VGVZ.

 
Geestelijkeverzorging.nl vormt hét startpunt voor geestelijke verzorging in Nederland voor zowel burgers als professionals. Je vindt er alle informatie bij elkaar. Weten wanneer, waar en hoe je een beroep kunt doen op een geestelijk verzorger? Hoe je als professionals, bestuurder of beleidsmaker geestelijke verzorging in je werk en organisatie kunt inzetten? Je vindt het op de website. Een initiatief van Stichting Deo Volente in samenwerking met Agora, Reliëf, SKGV, Stichting Even Anders, VGVZ en Vilans. 

 

Auteur: Marijke Wulp

Meer links

IconClassfa-newspaper-o

Laatste levensfase bespreekbaar

Het is nooit te vroeg om na te denken over de laatste levensfase. Over wat voor jou, je naasten, je cliënten of patiënten van waarde is in het leven. Nodig ze uit om erover te praten. Een eerste stap daartoe kan zijn om wensen op papier te zetten. Een mooie vorm is een brief. Probeer het eens uit... 

Schrijf een briefLandschap van palliatieve zorg

Welke partijen zijn er werkzaam in de palliatieve zorg? Hoe verhouden ze zich tot elkaar? Bekijk de infographic.