Wat betekent ongeneeslijk ziek zijn voor een patiënt en zijn/haar naasten? En welke rol kunnen zorgverleners, vrijwilligers en andere betrokkenen daarbij spelen?
De verhalen laten zien hoe mensen omgaan met de eindigheid van het leven, hoe zij invulling geven aan hun leven tot het einde en hoe je als betrokkene van betekenis kunnen zijn.

Palliatieve zorg in jouw regio zoeken

Aantal weergaven: 58461

Database Zorg Kiezen en Netwerk Palliatieve Zorg

Zoek je informatie over palliatieve zorg in jouw regio? Of zoek je een zorgvoorziening die palliatieve zorg aanbiedt bij jouw in de buurt? Raadpleeg de database Zorg Kiezen of neem contact op met het Netwerk Palliatieve Zorg.

Over heel Nederland verspreid, zijn er Netwerken Palliatieve Zorg, ook bij jou in de buurt. Elk Netwerk Palliatieve Zorg heeft een website met informatie over palliatieve zorg en een database met zorgvoorzieningen die palliatieve zorg aanbieden in jouw regio. Op de website van stichting Fibula, de landelijke organisatie van de Netwerken Palliatieve Zorg, vind je een overzicht van alle Netwerken Palliatieve Zorg met contactgegevens.

Palliatieve zorg in uw regio zoeken
Ga naar de website van het Netwerk Palliatieve Zorg in uw regio en klik op de button Zorg in uw regio. Hier vind je de database Zorg Kiezen waarin je kunt zoeken naar voorzieningen bij jouw in de buurt, die zorg aanbieden voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Je kunt hier ook zien of een zorgvoorziening lid is van het Netwerk Palliatieve Zorg. Weet je niet precies bij welk Netwerk Palliatieve Zorg je terecht kunt, dan kun je ook zoeken in de landelijke database Zorg Kiezen

Contactpersoon
Voor meer informatie over palliatieve zorg kun je contact opnemen met de netwerkcoördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg in jouw regio. Ook voor het aanmelden van een zorgvoorziening in de Database Zorgkiezen kun je de coördinator benaderen. 

Kwaliteit van palliatieve zorg
In een Netwerk Palliatieve Zorg werken zorgverleners en regionale zorgorganisaties samen aan het verbeteren van de kwaliteit van palliatieve zorg, een goede coördinatie van deze zorg en een inzichtelijk zorgaanbod bij jouw in de buurt. Het netwerk is er voor patiënten, naasten en hulpverleners die in aanraking komen met palliatieve zorg. 

Auteur: Agora - Leven tot het einde

Meer links

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Dit formulier verzameld uw naam, e-mailadres, IP adres en content zodat we de reacties kunnen onderverdelen op de website. Voor meer informatie kan je naar onze Privacy Policy en Terms Of Use waar u meer informatie kan vinden over waar, hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Reactie toevoegen