Vacature Senior communicatieadviseur bij Agora

Aantal weergaven: 668

Neem jij graag de regie in het positioneren van een organisatie en is het je kracht om te bouwen aan een stevige communicatiestrategie die nieuwe domeinen en doelgroepen weet aan te spreken? Solliciteer dan bij Agora.

Wij zoeken een ervaren senior communicatieadviseur die aan de slag gaat met het stevig opnieuw positioneren van Agora en het zichtbaar maken van ons werk.
 
"Jij weet ons verhaal te vertellen op een manier die ons verbindt met nieuwe domeinen waarin we ons (gaan) bewegen. Je ziet kansen en kent de mogelijkheden om Agora op innoverende en effectieve wijze bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen"
 
Je komt te werken in een klein en informeel team met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Zie je dit als een mooie opdracht en combineer je graag strategie en uitvoering? 

Solliciteer dan direct op de vacature Senior communicatieadviseur bij Agora!


Solliciteren

Stuur voor 22 januari 2020 een e-mail met je motivatie en CV naar info@agora.nl onder vermelding van vacature senior communicatieadviseur
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sarah Wouters (interim communicatieadviseur), via 06-18520511. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 
 

Auteur: Agora - Leven tot het einde

IconClassfa-newspaper-o

Login of registreer om commentaar toe te voegen.

Nieuwsbrief Agora