Julia Hulshof gestart als beleidsadviseur bij Agora

Aantal weergaven: 1535

Sinds 1 februari 2019 is Julia Hulshof aan de slag als beleidsadviseur bij Agora. Zij gaat de andere beleidsadviseurs ondersteunen op het gebied van projectmanagement. Julia vertelt wie zij is en wat haar drijft.

Mijn naam is Julia Hulshof. Ik ben 24 jaar geleden geboren in Nieuwegein. Daar woon ik nog steeds met veel plezier. Al vier jaar lang woon ik samen met vijf huisgenoten in het gemeenschappelijk wonen project. Hierbij delen we gemeenschappelijke ruimten en hebben we goed contact met elkaar. Ik rijd al jarenlang paard en ook fitness ik regelmatig. Ook vind ik het fijn om met familie, vrienden en huisgenoten te zijn. Ik heb twee zussen waar ik een hechte band mee heb. Mensen om mij heen zouden mij beschrijven als sociaal, ondernemend en ambitieus.

In 2016 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Tijdens deze opleiding heb ik kennisgemaakt met kwetsbare doelgroepen in de samenleving. In mijn stage bij stichting de Tussenvoorziening heb ik bijvoorbeeld met dak- en thuisloze gezinnen gewerkt. Mijn wens om iets te kunnen betekenen in het sociale of maatschappelijke werkveld groeide, doordat ik mij bewust werd hoe weinig vanzelfsprekend het is dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft. In 2018 heb ik mijn master Sociologie behaald. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om vanuit een geheel andere invalshoek naar sociale kwesties te kijken. De focus tijdens de studie lag op het uitvoeren van onderzoek en het beleidsmatig en projectmatig werken in het sociale werkveld. 

"Ik zet me graag projectmatig en beleidsmatig in voor maatschappelijke thema's"

Na al die boeken en het gestudeer, stond ik te popelen om aan de slag te gaan! Ik wilde mijn twee opleidingen met elkaar combineren. Daarom zocht ik een baan waarbij ik projectmatig en beleidsmatig bezig kan zijn met sociale of maatschappelijke thema’s. Na een aantal gesprekken bleek Agora de organisatie te zijn waar ik mijzelf het liefst zag werken. De werkzaamheden sluiten aan bij mijn ambities. Daarnaast straalt de organisatie een informeel en open karakter uit. Dit geeft mij het gevoel dat ik mijzelf kan zijn. Een belangrijke waarde voor mij.   

Sinds 1 februari 2019 werk ik bij Agora als beleidsadviseur. Ik ga de beleidsadviseurs binnen Agora ondersteunen op het gebied van projectmanagement. In eerste instantie is dit voor het project Zingeving van collega Joep van de Geer. Later komen daar andere Agora-projecten bij. Wil je kennismaken? Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij per e-mail bereiken via jhulshof@agora.nl of telefonisch op 06-12074072. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Auteur: Julia Hulshof

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Dit formulier verzameld uw naam, e-mailadres, IP adres en content zodat we de reacties kunnen onderverdelen op de website. Voor meer informatie kan je naar onze Privacy Policy en Terms Of Use waar u meer informatie kan vinden over waar, hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Reactie toevoegen

Nieuwsbrief Agora