Actieonderzoekers zingeving en geestelijke verzorging gezocht

Aantal weergaven: 744

Ben jij actieonderzoeker met ervaring in zingeving? ZonMw zoekt 10 geïnteresseerden voor actieonderzoek in het kader van het project Geestelijke Verzorging in de thuissituatie. Meld je uiterlijk 15 augustus aan.

De Netwerken Palliatieve Zorg en Kinderpalliatieve zorg ontvangen van het ministerie van VWS subsidie om geestelijk verzorgers in de thuissituatie mogelijk te maken. Inmiddels zijn er zo’n 35 projectleiders aangesteld om het proces van beschikbaar stellen van geestelijk verzorgers in de regio te begeleiden. Daarbij lopen ze tegen vraagstukken aan waar met subsidie van ZonMw aan kan worden gewerkt, ondersteund door een actieonderzoeker. 

De resultaten van het actieonderzoek van ZonMw zullen worden teruggekoppeld naar de deelprojecten binnen het project Geestelijke verzorging in de thuissituatie.
 
Aanmelden 
Je kunt je tot 15 augustus 2019 aanmelden bij ZonMw. Als actieonderzoeker maak je in samenspraak met de projectleider(s) een vertaalslag van een vraagstuk (of enkele vraagstukken binnen een thema) naar een leerdoel en een verander-/ontwerpdoel. Er worden maximaal 10 mensen geselecteerd om samen met projectleiders een plan van aanpak op te stellen, dat vervolgens eind oktober als subsidievoorstel wordt ingediend bij ZonMw. 
 
Informatie
Meer informatie over het actieonderzoek van ZonMw
 
Bron: ZonMw

Auteur: Marije Vermaas

IconClassfa-newspaper-o

Login of registreer om commentaar toe te voegen.

Nieuwsbrief Agora