14 mei: Werkconferentie Geestelijke verzorging thuis

Aantal weergaven: 1295

Op 14 mei organiseert Agora haar jaarlijkse werkconferentie samen met Reliëf (o.a. coördinatie van het Platform Regionale Initiatieven Levensvragen, PRIL), VGVZ en Fibula. Dit jaar is de bijeenkomst geheel gewijd aan de opdracht van VWS om geestelijke verzorging / levensbegeleiding te realiseren voor mensen in hun thuissituatie. Een dag van uitwisseling met andere geïnteresseerden en initiatiefnemers vanuit zorg en welzijn, een mogelijkheid ideeën op te doen en te netwerken.

Thema’s die aan bod komen: Hoe leg je uit wat geestelijke verzorging inhoudt en wat de waarde ervan is? Wat kun je doen zodat de trage vragen naar boven komen, gehoord worden en mensen goed doorverwezen worden? Welke inspirerende voorbeelden van geestelijke verzorging thuis zijn er al in het land? Op welke doelgroepen zijn die vooral gericht en vanuit welke insteek wordt het georganiseerd (zorg/welzijn/kerk/anders)?

Locatie en tijd
9.30 – 16.30 uur in Locatie 78, in Bunnik (LET OP: DE LOCATIE IS GEWIJZIGD)

Doelgroep 
(Gespecialiseerde) zorg/hulpverleners met betrokkenheid bij zingeving en levensvragen (verpleegkundigen, (huis) artsen, leden van sociale wijkteams); geestelijk verzorgers; netwerkcoördinatoren palliatieve zorg; welzijnscoaches; beleidsadviseurs zorg en welzijn; andere geïnteresseerden.

Programma 
Bekijk het volledige programma in de uitnodiging onderaan dit artikel. 

Kosten
€60 inclusief koffie, thee en lunch

Aanmelden
Meld je hier aan voor de werkconferentie.

Meer informatie?
Neem contact op met Marijke Wulp, mwulp@agora.nl.

Auteur: Agora - Leven tot het einde

Te downloaden documenten

IconClassfa-newspaper-o

1 reactie(s) op artikel "14 mei: Werkconferentie Geestelijke verzorging thuis"

Avatar image
Hugo Remmers
19-4-2019 11:33

lid van de werkgroep Zingeving en Spiritualiteit eerste lijn Twente en Achterhoek

Tot dan!

Laat uw reactie achter

Dit formulier verzameld uw naam, e-mailadres, IP adres en content zodat we de reacties kunnen onderverdelen op de website. Voor meer informatie kan je naar onze Privacy Policy en Terms Of Use waar u meer informatie kan vinden over waar, hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Reactie toevoegen