Spring naar content
Senior communicatieadviseur
Miranda Coehoorn

Over Miranda


mcoehoorn@agora.nl / 06 83 93 47 53

Ambitie

Leven tot het Einde; daar staat Agora voor. Wat dat vraagt aan bewustwording, daar wil ik van harte aan bijdragen. Mijn dochter is ernstig ziek geweest en we wisten lange tijd niet of ze beter zou worden. Dat heeft me op een andere manier doen beseffen wat van waarde is in een mensenleven. Ik ben blij dat ik bij een organisatie werk waar bewustwording van en zin geven aan de palliatieve fase vanzelfsprekend zijn.

Communicatie is een rijk vak waarmee ik op verschillende niveaus in de organisatie bij kan dragen aan de bedoeling. Dat zit ‘m in interne organisatiestrategie, ontwikkelen van middelen, storytelling en het ondersteunen van de beleidsadviseurs. Daarin groeien en met elkaar ontwikkelen vind ik een interessante beweging.

Ik werk op dit moment aan…

Het professionaliseren van communicatie bij Agora. Met een gerichte strategie bijdragen aan bewustwording op grotere schaal. Die strategie mondt uit in diverse projecten en tools. Dat vertalen we in diverse passende en actuele middelen  Alles om te zorgen dat alle kennis die we hier in huis hebben zichtbaar en deelbaar wordt voor onze stakeholders.

Recente projecten

Mijn eerste stap bij Agora was het door ontwikkelen en helder formuleren van onze missie en visie.  Een andere leuke stap was het omvormen van een jaarlijkse zingevingsconferentie van Agora naar een online format. Leuk om te doen, goede teamspirit. Het was een succes. Samen met de beleidsadviseurs ontwikkelen we ook constant nieuwe Infographics. Allemaal onmisbaar voor de optimale verbinding die we nastreven.

Verder lezen