Spring naar content

Over Liset


lratelband@agora.nl / 06 10 78 42 71

Ambitie

Als zeer ervaren mantelzorger ben ik tegen alle muren, gesloten deuren en loketten met lange wachtrijen aangelopen. Er als naaste zijn voor mensen in de palliatieve fase lijkt zo vanzelfsprekend, maar niemand is er op voorbereid. Waar moet je zijn? Welke ondersteuning is nodig en hoe vind je dat? Het is een zoektocht die veel tijd en energie kost. En het is heel jammer als dat ten koste gaat van de tijd en aandacht die je wilt besteden aan je naaste.

Mijn eigen ervaring is een drive in mijn werk bij Agora. Léven tot het einde mogelijk maken, waarbij ondersteuning voor mantelzorgers vanzelfsprekend is en waarbij zij ook de noodzakelijke ondersteuning krijgen aangereikt. Ik ben blij dat ik mijn talenten kan inzetten als beleidsadviseur in de rol van ondersteuner van directeur, Raad van Toezicht en linking pin naar beleid en communicatie. Op het grensvlak van beleid, organisatie en communicatie kom ik het beste tot mijn recht.

Er als naaste zijn voor mensen in de palliatieve fase lijkt zo vanzelfsprekend, maar niemand is er op voorbereid

Ik werk op dit moment aan…

Raad van Toezicht
Als linking pin tussen bestuurder en Raad van Toezicht zorg ik dat processen rond informatievoorziening, communicatie en besluitvorming goed verlopen. Ook draag ik (mede)verantwoordelijkheid voor correcte procedures en processen rond besluitvorming en medezeggenschap over en goedkeuring van bestuursbesluiten. Een uitdagende rol en een veelzijdig pakket aan taken.

Samenwerking
Agora is begin 2021 lid geworden van Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL) en als organisatie zijn we daarnaast bezig om de samenwerking tussen zorg domein en sociaal domein te verkennen. Deze samenwerkingen betekenen in de praktijk veel contacten leggen en gesprekken voorbereiden, zowel intern met collega’s als extern.