Spring naar content

Over Denise


ddegener@agora.nl / 06 23 70 84 43

Ambitie

Léven tot het einde mogelijk maken. Wat een mooie en belangrijke missie en wat fijn dat ik daar mijn communicatievaardigheden in kan toepassen.

Na jaren gewerkt te hebben in ‘snelle’ werelden van automotive en commercie was het voor mij tijd om mijn kennis en ervaring toe te passen in een compleet andere wereld. Samen met het communicatieteam is het onze ambitie om op een zo duidelijk en efficiënt mogelijke manier de verschillende domeinen samen te brengen om het leven van mensen in de palliatieve fase zo waardevol mogelijk te kunnen maken. Samen kunnen we de wereld echt een stukje beter maken.

Samen kunnen we de wereld echt een stukje beter maken.

Ik werk op dit moment aan…

Website
Deze kennisbank van Agora is een van de belangrijkste informatiebronnen om de verschillende domeinen vorm en betekenis te geven. De manier waarop deze informatie zich tot elkaar verhoudt en blijft ontwikkelen is iets waar ik me dagelijks mee bezighoud. Wil jij je kennis met ons delen? Neem dan contact met me op!

Social media
Om de boodschap op de website van Agora te versterken maakt Agora gebruik van verschillende social media-kanalen. Volg jij ons al op LinkedIn en Twitter? Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief
Elke maand stuurt Agora een nieuwsbrief uit naar de verschillende domeinen met daarin de belangrijkste topics op het gebied van palliatieve zorg, innovaties en ontwikkelingen en delen we inspirerende gesprekken uit het werkveld. Interesse? Meld je hier aan. Heb je een idee voor een bijdrage? Laat het me weten!

Meer lezen

  1. Blog: 3x te zien: leven én sterven op je eigen manier
  2. Proeftuinen
  3. Lezen en luisteren