Spring naar content

Over Belinda


"Er is nog steeds eenzaamheid onder ouderen en palliatieve zorg blijkt vaak een taboe. Er zou hier meer aandacht voor moeten zijn."

Ik ben 48 jaar, geboren in Bedford Virginia (USA) en woon nu al lange tijd in Amersfoort.

Inmiddels heb ik 28 jaar ervaring in het verlenen van ondersteuning als Directiesecretaresse / Management assistent / Office manger aan zowel profit als non-profit organisaties. Sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Agora. Bij Agora verleen ik secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan de directeur, raad van toezicht, de beleidsadviseurs en het bureau.

Ook heb ik door de jaren veel verschillend vrijwilligerswerk gedaan, zo ben ik onder andere twee jaar werkzaam geweest als vrijwilliger in een bejaardentehuis. Er is nog steeds veel eenzaamheid onder ouderen en palliatieve zorg blijkt nog steeds een taboe. Er zou hier meer aandacht voor moeten zijn. Inmiddels is er veel kennis voorhanden, maar hoe breng je dat vervolgens in de praktijk? Dit thema verdient het om op de kaart te worden gezet.

Met mijn brede ervaring en dienstverlenende instelling als Office manager wil ik daarom een mooie bijdrage leveren aan het ontwikkelen van Agora.