8 oktober: Mantelzorgmonologen - Barneveld

Aantal weergaven: 402

Van Mantelzorgmonoloog naar dialoog

In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg kun je de voorstelling 'Mantelzorgmonologen' bijwonen in Barneveld. Organisatie is in handen van het Netwerk Palliatieve Zorg Gelderse Vallei.  

Agora heeft de mantelzorgmonologen laten doorontwikkelen naar situaties waarin ongeneeslijke ziekte of het naderend levenseinde een rol spelen. Tijdens de Agora miniconferentie 'Met de mantel der liefde' in 2018 werd de voorstelling zo goed ontvangen dat we besloten deze verder onder de aandacht te brengen

Op 8 oktober organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg de bijeenkomst 'Van Mantelzorg naar dialoog' waarin de mantelzorgmonologen centraal staan.
Achteraf zijn er thematafels waarbij kennisgemaakt wordt met Mantelzorgondersteuning in sociaal domein, welzijns- en zorg- en hulpverlening.

Doelgroep
Professionals en vrijwilligers uit Netwerk Palliatieve zorg en Dementie keten Gelderse Vallei (ook andere Dementieketens in de regio worden uitgenodigd) die thuis zorg en ondersteuning bieden. Ook ambtenaren en beleidsmedewerkers sociaal domein, Wmo uit diverse gemeentes in de regio zijn van harte welkom.

Aanmelden en informatie
Bekijk de website van het netwerk Gelderse Vallei voor meer informatie en aanmelding

Bron: website netwerk Gelderse Vallei, Agora.nl

Auteur: Agora - Leven tot het einde

IconClassfa-newspaper-o

Login of registreer om commentaar toe te voegen.