4 november: Mantelzorgmonologen - Joure

Aantal weergaven: 127

In het kader van de Dag van de Mantelzorg kun je de voorstelling 'Mantelzorgmonologen' bijwonen in Joure.

Agora heeft de mantelzorgmonologen laten doorontwikkelen naar situaties waarin ongeneeslijke ziekte of het naderend levenseinde een rol spelen. Tijdens de Agora miniconferentie 'Met de mantel der liefde' in 2018 werd de voorstelling zo goed ontvangen dat we besloten deze verder onder de aandacht te brengen

Mantelzorgmonologen in Joure
Op 4 november organiseren sociaal werk de kear de Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân de bijeenkomst 'Mantelzorgmonologen' in Joure. De deelnemers gaan aansluitend met elkaar in gesprek om te komen tot netwerkversterking rondom zorgvrager en mantelzorgers op het gebied van mantelzorgondersteuning en levensvragen. Zitten we nog op het juiste spoor? Wat kunnen we (nog) meer doen? Wat is de behoefte van de mantelzorgers nu?

Voor wie?
Werk je in de (palliatieve) zorg, welzijn of in het sociaal domein? Ondersteun je mensen thuis? Dan ben je van harte uitgenodigd. Het is een eerste stap naar wederzijdse bekendheid. Wie weet welke mooie samenwerkingsverbanden daaruit voortkomen!

Aanmelden en informatie
Deelname is gratis, aanmelden is verplicht!
Ga naar de website Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân voor meer informatie en aanmelding.

Bron: Agora.nl, Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân

Auteur: Agora - Leven tot het einde

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Dit formulier verzameld uw naam, e-mailadres, IP adres en content zodat we de reacties kunnen onderverdelen op de website. Voor meer informatie kan je naar onze Privacy Policy en Terms Of Use waar u meer informatie kan vinden over waar, hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Reactie toevoegen