29 oktober: theatercongres ‘Kijk naar Mij’ over Palliatieve zorg

Aantal weergaven: 484

Al drie jaar op rij trekken drie verpleegkundigen met trots volle zalen met het bespreekbaar maken van Palliatieve zorg. Een theateravond voor iedereen die werkzaam is in de zorg en meer houvast wil hebben omtrent stervensbegeleiding. 

Met dit bijzondere theatercongres willen zij kennis en kunde over Palliatieve zorg laagdrempelig en toegankelijk maken. Volgens hen moet Palliatieve zorg nog meer onder de aandacht komen. Door het congres te combineren met theater delen we prachtige verhalen en ervaringen met een traan en een lach.

Voor wie?
Iedereen die te maken heeft met Palliatieve zorg is van harte welkom. Van mantelzorgers en vrijwilligers tot (wijk)verpleegkundigen, (huis)artsen, apothekers en helpenden zorg en welzijn.

Programma
Het theatercongres vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2019 in Stadstheater de Kom te Nieuwegein. De avond begint om 18.15 uur en zal rond 22.15 uur eindigen. Het is een combinatie van verhalen, lezingen en muziek.

Gedurende deze avond zal Sander de Hosson, ook bekend als columnist en auteur over palliatieve zorg, zijn ervaringen en inzichten delen. Singer-songwriter Lisanne Spaander, bekend van het autobiografische lied Vechtersbaas, sluit aan voor het muzikale gedeelte. Het is een theateravond met een serieuze ondertoon met als doel zorgverleners meer handvatten te bieden om om te gaan met deze dankbare vorm van zorg.

Kaarten
Kaarten zijn te koop via de website van Palliatief in Balans.
De kosten van de tickets zijn 32 euro, exclusief btw.

Facebook
Volg ook de Facebookpagina Palliatief in Balans

Auteur: Anne Marie Kerkdijk

IconClassfa-newspaper-o

2 reactie(s) op artikel "29 oktober: theatercongres ‘Kijk naar Mij’ over Palliatieve zorg"

Avatar image
Marit Willemsen
20-10-2019 16:31

Goede middag,

Worden er nog digitale e-tickets verstuurd of is een bewijs van de factuur voldoende om binnen te komen?

Met vriendelijke groet,

Marit Willemsen


Avatar image
Anne Marie Kerkdijk
21-10-2019 11:51

Beste Marit, je kunt hierover contact opnemen met de organisatie van Palliatief In Balans, via https://palliatiefinbalans.nl/contact/

groet, Anne Marie Kerkdijk - Agora

Laat uw reactie achter

Dit formulier verzameld uw naam, e-mailadres, IP adres en content zodat we de reacties kunnen onderverdelen op de website. Voor meer informatie kan je naar onze Privacy Policy en Terms Of Use waar u meer informatie kan vinden over waar, hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Reactie toevoegen