Ik wil met je praten op de 50PlusBeurs 2018
Ik wil met je praten op de 50PlusBeurs 2018

Aantal weergaven: 131

Van Betekenis tot het Einde op 50PlusBeurs

Ga je dit jaar naar de 50PlusBeurs? Breng dan ook een bezoek aan de stand van de coalitie Van Betekenis tot het Einde van 18-22 september. Je maakt elke dag kans op het boek Slotcouplet van Sander de Hosson.

De 50PlusBeurs vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 22 september in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Nooit te vroeg om over de laatste levensfase te praten
Net als voorgaande jaren is ook de coalitie Van Betekenis tot het Einde weer van de partij op de 50PlusBeurs. In een tot gezellige woonkamer omgebouwde stand kun je je laten fotograferen voor de magische fotospiegel. Je ontvangt je foto afgedrukt op een ansichtkaart met de tekst ik wil met je praten en een persoonlijke spreuk die jij mooi vindt. Je kunt het kaartje sturen naar naasten en dierbaren om ze uit te nodigen voor een gesprek over wat je belangrijk vindt in de laatste fase van je leven. De coalitie Van Betekenis tot het Einde reikt je zo een manier aan om samen stil te staan bij de laatste levensfase.

Win Slotcouplet

Laat je een foto maken in de stand en laat je je e-mailadres achter? Dan maak je kans op het boek Slotcouplet van Sander de Hosson. We verloten elke dag een exemplaar!

Stand
Je vindt ons in Hal 7 – Stand O7E14

Tips
Vind jij het zelf moeilijk je wensen te delen met dierbaren? Of wil je een naaste, patiënt of cliënt hierbij helpen? Kijk eens op de website www.ikwilmetjepraten.nu Op deze site vind je tips hoe je hen kunt uitnodigen en het gesprek aan kunt gaan. 

Verrassing
De 50PlusBeurs is voor velen een uitje. Nadenken en praten over de laatste levensfase lijkt dan niet een onderwerp waar mensen naar op zoek zijn. Maar elk jaar spreken we mensen die verrast zijn door het verhaal van de coalitie Van Betekenis tot het Einde en interesse hebben in de tips om het gesprek over de laatste levensfase te starten. Meer weten? Lees de impressie van de 50PlusBeurs 2017.

Auteur: Anne Marie Kerkdijk

Meer links

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen