Palliatieve zorg in uw regio zoeken
Palliatieve zorg in uw regio zoeken

Aantal weergaven: 47121

Database Zorg Kiezen en Netwerk Palliatieve Zorg

Zoekt u informatie over palliatieve zorg in uw regio? Of zoekt u een zorgvoorziening die palliatieve zorg aanbiedt bij u in de buurt? Raadpleeg de database Zorg Kiezen of neem contact op met het Netwerk Palliatieve Zorg.

Er zijn 66 Netwerken Palliatieve Zorg in Nederland. Elk Netwerk Palliatieve Zorg heeft een website met informatie over palliatieve zorg en een database met zorgvoorzieningen die palliatieve zorg aanbieden bij u in de buurt. Op de website van stichting Fibula, de landelijke organisatie van de Netwerken Palliatieve Zorg, vindt u een overzicht van alle Netwerken Palliatieve Zorg met contactgegevens.

Palliatieve zorg in uw regio zoeken
Ga naar de website van het Netwerk Palliatieve Zorg in uw regio en klik op de button Zorg in uw regio. Hier vindt u de database Zorg Kiezen waarin u kunt zoeken naar voorzieningen bij u in de buurt, die zorg aanbieden voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Weet u niet precies bij welk Netwerk Palliatieve Zorg u terecht kunt, dan kunt u ook zoeken in de landelijke database Zorg Kiezen

Contactpersoon
Kunt u niet de juiste informatie vinden of heeft u een andere vraag over palliatieve zorg bij u in de buurt? Wilt u weten of een zorgorganisatie lid is van het Netwerk Palliatieve Zorg? Wilt u uw zorgvoorziening op laten nemen in de database Zorg Kiezen? Neem dan contact op met de netwerkcoördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg in uw regio.

Kwaliteit van palliatieve zorg
In een Netwerk Palliatieve Zorg werken zorgverleners en regionale zorgorganisaties samen aan het verbeteren van de kwaliteit van palliatieve zorg, een goede coördinatie van deze zorg en een inzichtelijk zorgaanbod bij u in de buurt. Het netwerk is er voor patiënten, naasten en hulpverleners die in aanraking komen met palliatieve zorg. 

Auteur: Agora - Leven tot het einde

Meer links

IconClassfa-newspaper-o