Nieuws

Website Nationaal Programma Palliatieve Zorg is live

Aantal weergaven: 2703

Informatie over Nationaal Programma Palliatieve Zorg

Wilt u meer weten over het Nationaal Programma Palliatieve Zorg? Kijk op www.nationaalprogrammapalliatievezorg.nl. De website is live vanaf 4 april!

Agora heeft bij de start van het Nationaal Programma Palliatieve Zorg de opdracht van VWS gekregen om de informatie rondom dit programma landelijk onder de aandacht te brengen. In eerste instantie heeft Agora de informatie aangeboden op haar eigen website. Vanaf nu is deze informatie te vinden op nationaalprogrammapalliatievezorg.nl

Informatie over NPPZ
Met dit platform biedt Agora inzicht in alle onderdelen van het NPPZ: activiteiten van de overheid, het programma Palliantie. Meer dan Zorg van ZonMw en informatie van de zeven consortia palliatieve zorg. U vindt er compacte informatie met doorverwijzingen naar broninformatie op onder andere websites van de Rijksoverheid en ZonMw. Consortia kunnen zelf informatie plaatsen en als zij een eigen website hebben, verwijzen we daarnaar. Agora heeft consortia betrokken bij de ontwikkeling.

Button op Agora.nl

Met het in gebruik nemen van nationaalprogrammapalliatievezorg.nl heeft Agora de informatie over NPPZ van haar website verwijderd. Op de homepage van Agora.nl hebben we de button Nationaal Programma geplaatst om de doorstroom naar de informatie over het NPPZ te stimuleren.

Link op uw website

Wilt u op uw eigen website linken naar nationaalprogrammapalliatievezorg.nl en zo de informatie onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Zo draagt u bij aan het toegankelijk en vindbaar maken van de informatie rond het Nationaal Programma Palliatieve Zorg.

Ervaringen

We zijn benieuwd wat u van de website vindt. Voor vragen, opmerkingen of het delen van uw ervaringen met de website, kunt u contact opnemen met Liset Ratelband.

Auteur: Liset Ratelband

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen