Nieuws

Enquête palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking
Enquête palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Aantal weergaven: 2210

VGN pakt oproep van Agora op

Kortgeleden heeft Agora een oproep gedaan om ervaringen te delen over palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. VGN zet de oproep nu extra kracht bij. 

Ook VGN is geïnteresseerd in de ervaringen, goede voorbeelden en verbeterpunten ten aanzien van palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking binnen de bij hen aangesloten organisaties. 

Daarom zet VGN de oproep van Agora extra kracht bij. Zij heeft de vragen uit de oproep van Agora verwerkt in een enquête en deze via een bericht op de VGN website onder de aandacht van haar leden gebracht. We hopen dat dit nog meer reacties op zal leveren!

Vul de enquête in
We roepen iedereen die palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toedraagt op de enquête in te vullen. Ook reacties van (zorg)professionals en vrijwilligers die in de extramurale situatie incidenteel te maken hebben met mensen met een verstandelijke beperking die ongeneeslijk ziek zijn, zijn van harte welkom.

Vul de enquête in

Resultaten
De resultaten van de enquête vormen input voor een in juni te organiseren expertmeeting en voor de onderzoeksagenda Palliantie. Meer dan Zorg. Alle reacties die inmiddels al binnengekomen zijn, nemen we natuurlijk mee! 

Auteur: Marijke Wulp

Meer links

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen