Nieuws

Agora nieuwsbrief december is uit
Agora nieuwsbrief december is uit

Aantal weergaven: 1402

Leven tot het einde

De Agora nieuwsbrief van december is uit. Thema is: wat is van waarde in jouw leven? Met verhalen, interviews en ontwikkelingen rond léven tot het einde.

Het einde van het jaar is voor velen een moment van samenzijn met dierbaren. We hebben tijd en aandacht voor elkaar. We delen ervaringen van het afgelopen jaar en onze plannen voor het nieuwe jaar. Elkaar deelgenoot maken van wat je bezighoudt en hoe je invulling geeft aan je leven, schept een band en zorgt voor verbinding. Je deelt fijne, maar ook moeilijke momenten. 

Ook de laatste fase van je leven zou je op deze manier moeten kunnen invullen. Samen met dierbaren praten over wat je van waarde vindt naar het einde van je leven toe. Je begrepen en gehoord voelen in zorg en ondersteuning. Tijd, aandacht en ruimte voor jouw eigenheid. Echte verbinding. Kunnen leven tot het einde. Ondanks de knelpunten die we nog tegenkomen in de palliatieve zorg, zijn er ook zoveel mooie verhalen en ervaringen. Dat is de rode draad van deze nieuwsbrief. 

Lees hoe wijkverpleegkundigen Monique en Anke vormgeven aan palliatieve zorg in de wijk. Of de blog Minnie van verpleegkundige ouderenzorg Francien, waarin ze vertelt over haar eerste ervaringen in de ouderenzorg. Bekijk de video van Agora waarin ervaren collega's in de palliatieve zorg tips en ervaringen met je delen. Laat je verrassen.

Lees de Agora nieuwsbrief december 2017 online.

Abonneren

De volgende nieuwsbrief van Agora verschijnt in februari 2018. Nog niet geabonneerd? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Fijne feestdagen
We wensen je fijne feestdagen met geliefden en een sprankelend nieuwjaar! 

Auteur: Anne Marie Kerkdijk

IconClassfa-newspaper-o

Laat uw reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen